Visagie

Minerale make-up voor een natuurlijke uitstraling

Met minerale make-up iedereen het vertrouwen geven dat ze verdienen en waar ze van dromen, dat is het doel van Creative Cosmetics. 

De make-uplijn van Creative Cosmetics is ontwikkeld met pure, verpulverde mineralen, gewonnen uit de natuur. Mineralen hebben een verzorgende, verzachtende en antibacteriële werking. Dit maakt de make-up geschikt voor elke huid, dus ook voor de meest gevoelige huid. 

Minerale make-up geeft een prachtig natuurlijk resultaat doordat de make-up samensmelt met de huid zonder deze te verstoppen.

Het is mogelijk op dagen/tijden waarop de salon gesloten is, een afspraak voor visagie te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met mij via info@beautysalonkayli.nl.

Bruidsmake-up

incl. proefsessie

 

Prijs: € 75,00

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Ik zorg er graag voor dat je make-up de hele dag prachtig blijft zitten zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Tijdens de proefsessie bespreken we jouw wensen en zorgen we dat het eindresultaat precies is zoals jij dat wil. Op de grote dag zelf kom ik op locatie om jou te voorzien van de afgesproken look. 

Proefsessie bruidsmake-up

Prijs: € 40,00

Trouwen is natuurlijk hartstikke leuk maar ook heel spannend. De make-up door een visagiste laten doen scheelt een hoop stress. Door een proefsessie te plannen, kun je zelf de make-up eerst ervaren en kunnen we de look van te voren afspreken. Zo kunnen we op de trouwdag zelf meteen aan de slag met de afgesproken look.

Make-up advies

Prijs: € 50,00

Maak kennis met de producten van Creative Cosmetics. Ik laat je zien welke kleuren bij jou passen en geef je tips hoe je de make-up het beste aan kan brengen.

De prijs is inclusief €25,00 shoptegoed die je op de dag zelf in kan leveren. Zo kun je thuis meteen aan de slag met de mooie producten.

Dag-/ avondmake-up

Prijs: € 30,00

Binnenkort een feestje of andere gelegenheid? Laat je eens opmaken door een visagiste. De look wordt afgesteld op jouw wensen en met mijn product- en kleurkennis creëren we samen een perfecte look voor jou.

Maak direct een afspraak!